Ožujak 2015

3. JAVNI NATJEČAJ za prikupljanje ponuda fizičkih osoba za subvencioniranje projekata „Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima na području Općine Punat“

30.03.2015.

UPDATE! Objavljuje se NESLUŽBENA BODOVNA LISTA podnositelja prijava na 3. Javni natječaj za subvencioniranje projekata "Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima na području Općine Punat"
 


Raspisuje se 3. javni najtečaj za prikupljanje ponuda fizičkih osoba za subvencioniranje projekata
"Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima na području Općine Punat"

Prijave se zaprimaju do 08. ožujka 2015. godine.

Natječaji

Procesije u Puntu na Maslinsku nedjelju i Veliki Petak

25.03.2015.

Iz Župnog ureda Punat dobili smo obavijest o održavanju procesija:

29. ožujka na Maslinsku nedjelju u 10,00 sati će se održati kratka liturgijska procesija od Place ulicom Guvnić, Stara placa, Put Sv. Trojice do župne crkve.

03. travnja na Veliki Petak od 20,00 - 21,00 sati održat će se liturgijska procesija od župne crkve, ulicama Novi put, Obala (do ribarnice), Starim klancem, ulicom 17. travnja preko Place, Stare place i ulicom Put Sv. Trojice do župne crkve.

Obavijesti

Prikupljanje ponuda za dodjelu poslova DDD na području Općine Punat

20.03.2015.

Objavljuje se prikupljanje ponuda za dodjelu poslova dezinsekcije, dezinfekcije i deratizacije javnih površina, stambenih i poslovnih prostora na području Općine Punat.

Ponude se podnose najkasnije do 10. travnja 2015. do 12,00 sati bez obzira na način dostave.

Natječaji

Susret pjesnika otoka Krka 2015.

20.03.2015.

Prvi dan proljeća je prije šesnaest godina rezolucijom organizacije Ujedinjenih naroda za obrazovanje, znanost i kulturu (UNESCO) proglašen Svjetskim danom poezije.Tada su sve države svijeta pozvane,  21. ožujak iskoristiti za prezentaciju pjesničke riječi, jer, kako je rečeno "ljubav za poeziju i pjesničku riječ pomaže pri razvijanju ljubavi čovjeka za čovjeka". Svjetski dan poezije (engl. World Poetry Day) UNESCO je proglasio s ciljem promoviranja čitanja, pisanja, objavljivanja i poučavanja poezije diljem svijeta.

Novosti

Stranice