Travanj 2015

NATJEČAJ ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE ZA RAD BEZ ZASNIVANJA RADNOG ODNOSA

28.04.2015.

Po provedenom natječaju na stručno osposobaljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Punat, primljena je kandidatkinja Patricia Polonijo.


Objavljuje se natječaj za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa za radno mjesto "Viši stručni suradnik/Viša stručna suradnica za proračun i financije".

Natječaj je otvoren do 12. svibnja 2015. godine.

Natječaji

JAVNI NATJEČAJ ZA ZAKUP JAVNIH POVRŠINA ZA POSTAVU KIOSAKA I DRUGIH MONTAŽNIH OBJEKATA I NAPRAVA

22.04.2015.

U Novom listu od 22. travnja 2015. godine objavljena je obavijest o objavi JAVNOG NATJEČAJA ZA ZAKUP JAVNIH POVRŠINA ZA POSTAVU KIOSAKA I DRUGIH MONTAŽNIH OBJEKATA I NAPRAVA NA PODRUČJU OPĆINE PUNAT U 2015. GODINI.

Ponude se dostavljaju u roku od 8 dana od dana objave natječaja!

Detalji natječaja, u prilogu:

Natječaji

TRIBINA O UDOMITELJSTVU

21.04.2015.

Centar za socijalnu skrb Krk u suradnji sa Udrugom Dam Dom iz Rijeke i Domom za djecu „ Izvor“ Selce organizira dana 23.04.2015. god ( četvrtak)  u 18,00 sati  u Velikoj vijećnici Grada Krka tribinu o  udomiteljstvu.Cilj tribine je informirati stanovnike otoka Krka o udomiteljstvu kao izvaninstitucijskoj socijalnoj usluzi s krajnjim ciljem da se na otoku Krku pronađu obitelji koje bi bile zainteresirane pružiti uslugu smještaja djeci i odraslim osobama.

Obavijesti

Stranice