Studeni 2015

OBAVIJEST O ZATVARANJU PROMETA

25.11.2015.

ZBOG  IZVOĐENJA  GRAĐEVINSKIH  RADOVA  REKONSTRUKCIJE VODOVODA I ASFALTERSKIH RADOVA NA DIJELU ULICE 17. TRAVNJA BIT ĆE ONEMOGUĆENO PROMETOVANJE ZA SVA VOZILA U PERIODU OD 25. STUDENOG DO 24. PROSINCA 2015. GODINE.
PROMET ĆE BITI ZATVOREN OD KRIŽANJA ULICE 17. TRAVNJA I ULICE MATIJE GUPCA DO KRIŽANJA ULICE 17. TRAVNJA S ULICOM GUVNIĆ. MOLIMO SVE SUDIONIKE U PROMETU DA SE PRIDRŽAVAJU POSTAVLJENE PRIVREMENE REGULACIJE PROMETA.

Obavijesti

POZIV NA DOSTAVU PONUDA ZA UREĐENJE INTERIJERA PRVOG KATA "STAROG TOŠA" U PUNTU

23.11.2015.

Objavljuje se poziv na dostavu ponuda za izvođenje radova na uređenju interijera prvog kata "Staroga toša" u Puntu. Ponude se moraju dostaviti najkasnije do 4. prosinca 2015. godine u 12,00 sati, neovisno o načinu dostave.

Tekst poziva kao i prateći materijali nalaze se u prilogu:

Natječaji

PROSLAVA DANA OPĆINE I ŽUPE PUNAT - "ANDRINJE 2015."

20.11.2015.

Mjesec studeni uvijek je užurban i odiše posebnom atmosferom u našoj općini. Kao pravi uvod u svečani prosinac, na samom svojem završetku, mjesec nas studeni zbližava međusobno i s našim prijateljima i okuplja sve zajedno prigodom proslave Dana općine i župe Punat "Andrinje".

"Andrinju" ove godine obilježavamo od 27. do 30. studenog, a u nastavku objavljujemo program proslave.

Dobro nam došli!!!

Obavijesti

VAŽNA OBAVIJEST ZA UDRUGE

18.11.2015.

Poštovani članovi udruga građana i neprofitnih organizacija s područja Općine Punat, usvojen je Pravilnik o sustavu financijskog upravljanja i kontrola te izradi i izvršavanju financijskih planova neprofitnih organizacija i stupio na snagu 9. studenoga 2015. godine!

Radi vašeg lakšeg snalaženja i postupanja u skladu sa zakonskim propisima, prenosimo tekst sa stranice Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske:

Obavijesti

Stranice