Veljača 2016

OBAVIJESTI O ZATVARANJU PROMETA

29.02.2016.

Zbog izvođenja građevinskih radova , za sav će promet biti zatvorena dionica Ulice kralja Zvonimira i to od križanja sa zaobilaznicom do križanja s Ulicom Vladimira Nazora u razdoblju od 29. veljače do 4. travnja 2016. godine. 

Molimo sve sudionike u prometu da se pridržavaju postavljene privremene prometne regulacije.

Obavijesti

Edukacija za korištenje aplikacije za prijavu i odjavu turista eVisitor

18.02.2016.

U cilju što kvalitetnijeg pristupa i korištenja novouvedenog sustava eVisitor, Turistička zajednica otoka Krka u suradnji s Glavnim uredom Hrvatske turističke zajednice organizira predavanje koje će se održati u utorak, 23.veljače 2016. godine, u Velikoj vijećnici Grada Krka s početkom u 09:00 sati.

Detaljnije u prilogu.
 

Prilog: 
Obavijesti

POZIV NA DOSTAVU PONUDA - uređenje dijela ulice Kljepina u Puntu

16.02.2016.

Objavljuje se Poziv na dostavu ponuda za uređenje dijela ulice Kljepina u Puntu. Ponude se predaju neposredno u pisarnicu naruĉitelja ili putem pošte preporuĉenom poštanskom pošiljkom na adresu naruĉitelja, u zatvorenoj omotnici na kojoj je naziv i adresa naruĉitelja te naziv i adresa ponuditelja. Na vanjskom omotu mora biti adresa i oznaka sljedećeg sadržaja: "OPĆINA PUNAT, Novi put 2, 51521 Punat, PONUDA: UREĐENJE DIJELA ULICE KLJEPINA“.

Natječaji

OBAVIJEST ZAINTERESIRANIM KORISNICIMA PROGRAMA „POMOĆ U KUĆI“

08.02.2016.

Program „Pomoć u kući“ namijenjen je odraslim i starijim osobama koje se nalaze u socijalno-zaštitnoj potrebi, koje ne mogu samostalno udovoljavati osnovnim životnim potrebama.
Budući da je na području našeg otoka veliki dio osoba starijih od 80 godina, nužno je razvojem servisa i usluga na lokalnoj razini podržati obitelj i ohrabriti obiteljsku solidarnost.

Obavijesti

Stranice