Studeni 2016

POZIV ZA DOSTAVU PONUDA ZA NABAVU I MONTAŽU RASVJETNIH TIJELA U STAROJ BAŠKI

Objavljuje se poziv za dostavu ponuda za nabavu i montažu rasvjetnih tijela u Staroj Baški. Ponude se predaju neposredno na urudžbeni zapisnik naručitelja ili putem pošte preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu naručitelja, u zatvorenoj omotnici na kojoj je naziv i adresa naručitelja te naziv i adresa ponuditelja. Na vanjskom omotu mora biti adresa i oznaka sljedećeg sadržaja: OPĆINA PUNAT, Novi put 2, 51521 Punat - „PONUDA: RASVJETNA TIJELA“
 

Natječaji

POZIV ZA DOSTAVU PONUDA ZA PRIPREMU TERENA ZA PODLOGU IGRALA NA DJEČJEM IGRALIŠTU U PUNTU

Objavljuje se poziv za dostavu ponuda za pripremu terena za podlogu igrala na dječjem igralištu u Puntu. Ponude se predaju neposredno na urudžbeni zapisnik naručitelja ili putem pošte preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu naručitelja, u zatvorenoj omotnici na kojoj je naziv i adresa naručitelja te naziv i adresa ponuditelja. Na vanjskom omotu mora biti adresa i oznaka sljedećeg sadržaja: OPĆINA PUNAT, Novi put 2, 51521 Punat - „PONUDA: PRIPREMA TERENA ZA PODLOGU IGRALA“
 

Natječaji

WEB STRANICA PROJEKTA OŽIVLJEN KRAS

Općine Vrbnik i Punat te Kobilarna Lipica iz Slovenije partneri su na prekograničnom projektu "Očuvanje raznolikosti na kraškim područjima uz pomoć revitalizacije kulturne i renaturacije prirodne baštine", koji je poznat i kao "Oživljen kras". Operativni program prekogranične suradnje Slovenija – Hrvatska 2007. – 2013. program je razvoja kojeg su zajednički osmislile Slovenija i Hrvatska u cilju rješavanja zajedničkih problema i iskorištavanja dijeljenih potencijala. Program sufinancira Europska unija unutar Instrumenta pretpristupne pomoći i od 1. srpnja 2013. unutar Europskog fonda za regionalni razvoj.

Projekt "Oživljen kras" doprinijet će primjerenom održavanju zaštićenih i prirodnih područja i sprečavanju daljnjeg zarastanja krajolika, povećanju vrijednosti prirodnih i kulturnih elemenata krasa preko revitalizacije i renaturacije baštine i osvještavanju lokalnog stanovništva i posjetitelja područja o važnosti prirodnih i kulturnih resursa i načinima njihova očuvanja.

WEB STRANICA PROJEKTA

Proslava Andrinje 2016. u Puntu

Ovogodišnji program Andrinje počinje u subotu, 26. studenog otvaranjem Adventskog sajma a slijede ga druga događanja, od kojih posebno ističemo svečanu sjednicu Općinskog vijeća Općine Punat koja će se održati 2. prosinca s početkom u 18,00 sati u Narodnom domu.
Pozivamo sve mještane Punta i Stare Baške kao i sve prijatelje i zaljubljenike u Punat da poprate ovogodišnji bogat program prema vlastitim interesima i mogućnostima, te čestitamo Dan općine i župe Punat - Andrinju!

Program U PRILOGU:
 

Obavijesti

Digitalni informacijsko-dokumentacijski ured Vlade RH

Digitalni informacijsko-dokumentacijski ured osigurava dostupnost javnih službenih dokumenata (međunarodnih ugovora, pravnih propisa, dokumenata i publikacija tijela javne vlasti) i informacija Republike Hrvatske radi informiranja i ponovne uporabe. Dostupnost dokumentaciji omogućena je trajno, neograničeno i besplatno na portalu Ureda. Svojim radom Ured prinosi transparentnosti rada tijela javne vlasti i pruža veće mogućnosti informiranosti svim građanima.

SREDIŠNJI KATALOG SLUŽBENIH DOKUMENATA RH
 

Obavijesti

PRIJAVA DJECE ZA BOŽIĆNE POKLONE - OBAVIJEST

Molimo roditelje DJECE ROĐENE OD 1. 12. 2010. DO 1. 11. 2016., A KOJA NISU OBUHVAĆENA PROGRAMIMA ŠKOLE NI VRTIĆA (DV "LASTAVICA", DV "SV. M. TEREZIJE" – ČASNE)  
da osobno prijave svoju djecu u Općinu Punat (kod gđe Biserke Lukić, administrativne tajnice - I. kat) i to najkasnije do 2. prosinca 2016.
 

VAŽNO: Djecu ne prijavljujte telefonski jer morate podignuti cedulju s kojom ćete podignuti poklon-paket.

Prilog: 
Obavijesti

Stranice