Veljača 2017

OBAVIJEST O ZATVARANJU PROMETA U DIJELU ULICE 17. TRAVNJA

24.02.2017.

Zbog izvođenja radova na sanaciji oborinske odvodnje, u ponedjeljak 27. veljače 2017. godine od 9:00 do 15:00 sati, za sav će promet biti zatvorena Ulica 17. travnja i to od križanja sa Ulicom Prgon do Trga Placa.
Molimo sve sudionike u prometu da se pridržavaju postavljene privremene prometne regulacije.
 
 
 
                                                                                                                                                              

Obavijesti

SUDJELUJTE U ISTRAŽIVANJU O MEDIJSKOJ PISMENOSTI

17.02.2017.

Srednja škola Hrvatski kralj Zvonimir,  u suradnji s Telecentrom – mrežom za razvoj medijskog obrazovanja u Hrvatskoj, Lokalnom akcijskom grupom Kvarnerski otoci, Srednjom školom Markantuna De Dominisa, Rab i Hrvatskim studijima u sklopu projekta Unaprjeđenje pismenosti – temelj cjeloživotnog učenja Europskog socijalnog fonda, provodi istraživanje o medijskoj pismenosti kao jednoj od novih ključnih kompetencija 21. stoljeća.

Novosti

Javni poziv za predlaganje kandidata za izbor sportaša 2016. godine otoka Krka

16.02.2017.

Grad Krk kao domaćin ovogodišnje manifestacije "Sportaš otoka Krka" na kojoj će se nagraditi najbolji sportaši, sportašice i sportski klubovi za 2016. godinu raspisao je JAVNI POZIV za prikupljanje pisanih prijedloga za izbor najboljih sportaša i sportskih ekipa otoka Krka u 2016. godini. 

Natječaji

POZIV na dostavu ponuda za izvođenje radova na izradi javne rasvjete i pripreme za postavljanje nadzornih kamera na Lucini

15.02.2017.

Objavljuje se POZIV na dostavu ponuda za izvođenje radova na izradi javne rasvjete i pripreme za postavljanje nadzornih kamera na Lucini. Ponude se predaju neposredno na urudžbeni zapisnik naručitelja ili putem pošte preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu naručitelja, u zatvorenoj omotnici na kojoj je naziv i adresa naručitelja te naziv i adresa ponuditelja. Na vanjskom omotu mora biti adresa i oznaka sljedećeg sadržaja: OPĆINA PUNAT, Novi put 2, 51521 Punat - „PONUDA:   RASVJETA LUCINA“

Natječaji

Strategija razvoja turizma otoka Krka

14.02.2017.

Turistička zajednica otoka Krka u suradnji s Institutom za turizam izradila je Strategiju razvoja turizma otoka Krka do 2020.
Općinsko vijeće Općine Punat na 28. sjednici održanoj 10. veljače 2017. godine donijelo je Zaključak o usvajanju Strategije razvoja turizma otoka Krka do 2020. godine.

Dokument je u prilogu:

Dokumenti

Stranice