Ožujak 2017

NATJEČAJ za zakup poslovnog prostora u Puntu

Raspisan je Natječaj za zakup poslovnog prostora u Puntu. Obavijest o natječaju objavljena je u Novom listu, izdanje od 29. ožujka 2017. godine. Ponude po natječaju dostavljaju se u zatvorenoj omotnici s naznakom:
„NE OTVARATI – NATJEČAJ ZA POSLOVNI PROSTOR“, na adresu: OPĆINA PUNAT, Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja, Novi put 2, 51521 Punat. 

Natječaji

DOGAĐANJA U PUNTU - "Ribarske svađe" 31. ožujka 2017.

U suradnji Općine Punat, Udruge Kumpanija "Štorije" i Srednje škole "Hrvatski kralj Zvonimir" Krk, Dramska skupina "Šlapa" čiji su članovi učenici srednje škole, pripremila je  komediju u tri čina Carla Goldonija, "Ribarske svađe". Redateljica predstave je prof. Zdenka Stegnjaić. Mladi glumci su iz različitih mjesta s cijelog otoka, govore svaki svoju domaću čakavicu, tako da se u simpatičnom  vrtlogu događanja na sceni čuje i ča,  i čo , i če, čuje se i prepoznaje sva ljepota našeg domaćeg govora.

Obavijesti

Ponovljeni poziv za sanaciju rive u Staroj Baški

Ponavlja se POZIV na dostavu ponuda za sanaciju rive u Staroj Baški. Ponude se predaju neposredno na urudžbeni zapisnik naručitelja ili putem pošte preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu naručitelja, u zatvorenoj omotnici na kojoj je naziv i adresa naručitelja te naziv i adresa ponuditelja. Na vanjskom omotu mora biti adresa i oznaka sljedećeg sadržaja: OPĆINA PUNAT, Novi put 2, 51521 Punat - „PONUDA: SANACIJA RIVE“
 

Natječaji

Svečanost proglašenja najboljih sportaša i sportskih ekipa otoka Krka za 2016. godinu

Svečanost proglašenja najboljih otočnih sportaša i sportskih ekipa u 2016. godini održat će se 30. ožujka 2017. godine u prostoru Osnovne škole Fran Krsto Frankopan - Matične škole Krk, s početkom u 19.00 sati, a nakon protokolarnog dijela sve ondje okupljene očekuje i zakuska.

Prilog: 
Obavijesti

Događanja u Puntu - Koncert Neno Belan & Fiumens

Sve ljubitelje dobre glazbe pozivamo u subotu, 25. ožujka 2017. od 20,00 sati u Punat u Narodni dom, gdje će se u organizaciji Udruge "Društvo mladih Fenix" iz Punta održati koncert Nena Belana i grupe "Fiumens". Cijena ulaznice iznosi 30,00 Kn.

Dobra zabava i obilje dobre glazbe su zagarantirani!

Detalje događaja i informacije potražite od organizatora putem FB stranice Udruge "Fenix"

Prilog: 
Obavijesti

Stranice