Svibanj 2017

Prijave za upis u glazbenu školu

Obavještavamo sve zainteresirane da se provjera glazbenih predispozicija za upis u prvi razred Područnog osnovnoškolskog odjela Glazbene škole Ivan Matetić Ronjgov Rijeka u gradu Krku, za školsku godinu 2017./2018., održava 13. lipnja 2017. godine u prostoru Osnovne škole Fran Krsto Frankopan - Matične škole Krk, s početkom u 17.00 sati.

Obavijesti

Mali korak za čovječanstvo, ali...

Svi koji radi ostvarivanja nekog svog prava, rješavanja određenog problema ili da bi predali pismena dolaze u suteren zgrade u kojoj posluje JUO Općine Punat, sigurno se sjećaju neuglednih vrata koja je bilo bolje ne otvarati, jer se u mračnom, skučenom prostoru ispod stepeništa nalazila gomila svega i svačega, no nekako najbliže istini bio bi opis "gomila ničega". Slagali su se tu razni rekviziti još od doba prije rata, skupljali prašinu, trunuli u zaboravu i pretvarali se u prah. Prava interna deponija ili muzej propadljivosti materijalnih dobara u malom.

Novosti

Besplatno poslovno savjetovanje - poticanje razvoja poduzetničkog potencijala

Primorsko – goranska županija, u suradnji s poduzetničkim centrom Poslovni biro PBIRO d.o.o. Rijeka provodi projekt „Poticanje razvoja poduzetničkog potencijala poduzetnika početnika na području Primorsko – goranske županije“. Temeljni je cilj projekta potaknuti rast i ubrzati razvoj sektora malih i srednjih poduzeća, posebno u ruralnim područjima, a kroz unapređenja iskorištenja te osnaživanje poduzetničkog potencijala poduzetnika početnika i potencijalnih poduzetnika koji su započeli i/ili planiraju započeti vlastite poduzetničke poduhvate kroz trgovačka društva, obrte i sve druge ustrojbene oblike poduzetničkih aktivnosti, a kako bi se povećao broj novih poduzeća, povisila stopa preživljavanja poduzeća, povećao udio mladih poduzetnika te udio poduzetnika u djelatnostima sa višom razinom dodane vrijednosti.
Za područje otoka Krka radionica je organizirana u suradnji s Gradom Krkom te će se održati 25. svibnja u 13 sati u Maloj Vijećnici Grada Krka. Poduzetnici početnici koji posluju do 2 godine ili tek planiraju osnivanje vlastitog poduzeća,  za sudjelovanje u radionici moraju se obavezno prijaviti telefonskim putem 051/452-600 ili putem ONLINE OBRASCA
 

Obavijesti

Događanja u Puntu - svibanj 2017.

http://www.marina-punat.hr/novosti

Pozivamo vas da popratite događanja u Puntu do kraja mjeseca svibnja:

Srijeda, 24. svibnja 2017.

10:00 sati - Obala - Sajam domaćih proizvoda (sir, med, ulje, vino)
20:00 sati - zabavni program uz grupu TEAM BAND & ugostiteljska ponuda - OTKAZANO ZBOG NAJAVE LOŠIH VREMENSKIH UVJETA!!!

26.- 27. svibnja 2017.

Akvatorij Kvarnerić - 32. Međunarodna  jedriličarska regata CROATIA CUP, Marina Punat
 


Dani janjetine i sira
          Od 5. do 28. svibnja 2017. u restoranima na otoku Krku traju ''Dani janjetine i sira''. U Puntu sudjeluju restorani Marina, Kostarika i Lara te konobe Ribice i Sidro.  Dobro došli!!!

Obavijesti

Sustav prikupljanja otpada "od vrata do vrata" ide dalje...

Iz "Ponikve eko otok Krk" obaviještavaju stanovništvo da od danas na području Krka i Punta započinje primjena nove faze u sustavu prikupljanja otpada "od vrata do vrata". To znači da će domaćinstva dobiti svoje žute kante za plastiku i plave kante za papir, a uskoro započinje i podjela sivih torbi za staklo. Na taj će se način s vremenom s ulica ukloniti većina setova velikih kontejnera, koji će ostati svedeni na zelene otoke na posebnim mjestima u svakom naselju.

Obavijesti

Stranice