Srpanj 2017

JAVNI POZIV za dodjelu rezerviranih parkirališnih mjesta parkiralište broj 9 „Trg Placa“

OSVJEŽENO 26. SRPNJA 2017.

Objavljena je Lista podnositelja prijava koje zadovoljavaju tražene uvjete iz objavljenog Javnog poziva. Lista se nalazi u prilogu:
 


Objavljuje se JAVNI POZIV za dodjelu rezerviranih parkirališnih mjesta parkiralište broj 9 „Trg Placa“ . Pravo prijave na Javni poziv za dodjelu rezerviranog parkirališnog mjesta imaju vlasnici objekta - fizičke i pravne  s prebivalištem u okrugu od 100 m od rezerviranog parkirališnog mjesta, a bez parkirališnog mjesta u okućnici. Prijave na Poziv s traženom dokumentacijom navedenom u točki IV. ovog Javnog poziva  dostavljaju se u zatvorenoj omotnici osobno ili preporučenom pošiljkom s naznakom: „Javni poziv za dodjelu rezerviranog parkirališnog mjesta – ne otvarati“ na adresu: OPĆINA PUNAT, Novi put 2, 51521 Punat. 
Prijave se podnose najkasnije do 20. srpnja 2017. godine u 15:00 sati bez obzira na način dostaveNepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Natječaji

Natječaj Ministarstva kulture Republike Hrvatske

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske objavilo je Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2018. godinu.  Pravo podnošenja programa na temelju Poziva imaju samostalni umjetnici, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, udruge, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost u kulturi, kao i pravne i fizičke osobe za potrebe zaštite i očuvanja kulturnih dobara i arheološke baštine. 

Natječaji

Digitalna multimedijalna karta kulturne baštine otoka Krka.

Turistička zajednica otoka Krka je u suradnji s Centrom za industrijsku baštinu pokrenula projekt objedinjavanja kulturno umjetničke baštine otoka Krka i njenu prezentaciju modernim tehnologijama - multimedijalno i interaktivno. Izrađena je digitalna karta koja je 13. srpnja 2017. predstavljena javnosti u Krku. Kako projekt izgleda, provjerite OVDJE

Novosti

Vijećnici Općinskog vijeća Općine Punat - novi saziv 2017. - 2021. godine

Vijećnici Općinskog vijeća Općine Punat u sazivu koji počinje s radom nakon lokalnih izbora 2017. godine, jesu:
Goran Gržančić - predsjednik Općinskog vijeća
Maja Polonijo - potpredsjednica Općinskog vijeća
Ana Leleković
Irena Žic - Orlić
Davor Pijaca
Kristijan Žic
Mladen Juranić
Danijel Biljan
Anton Žic
Petar Žic
Hrvoje Mrakovčić 
 


KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA NOVOG SAZIVA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE PUNAT, ODRŽANA JE 9. lipnja 2017.  GODINE
 

Općinsko vijeće

BESPLATNA IZRADA WEB STRANICA ZA UDRUGE

Svjesna da udruge nemaju sredstava što je u većini slučajeva i jedan od glavnih razloga zašto nemaju web stranicu, tvrtka Exdizajn iz Belišća nudi potpuno besplatnu izradu jednostavne i funkcionalne web stranice za udruge. Sve udruge, posebno one aktivne putem svoje web stranice mogu široj javnosti predstaviti rad svoje udruge, kontakt informacije, privući nove članove i slično.

Udruge