Srpanj 2017

JAVNI POZIV za dodjelu rezerviranih parkirališnih mjesta parkiralište broj 9 „Trg Placa“

26.07.2017.

OSVJEŽENO 26. SRPNJA 2017.

Objavljena je Lista podnositelja prijava koje zadovoljavaju tražene uvjete iz objavljenog Javnog poziva. Lista se nalazi u prilogu:
 


Objavljuje se JAVNI POZIV za dodjelu rezerviranih parkirališnih mjesta parkiralište broj 9 „Trg Placa“ . Pravo prijave na Javni poziv za dodjelu rezerviranog parkirališnog mjesta imaju vlasnici objekta - fizičke i pravne  s prebivalištem u okrugu od 100 m od rezerviranog parkirališnog mjesta, a bez parkirališnog mjesta u okućnici. Prijave na Poziv s traženom dokumentacijom navedenom u točki IV. ovog Javnog poziva  dostavljaju se u zatvorenoj omotnici osobno ili preporučenom pošiljkom s naznakom: „Javni poziv za dodjelu rezerviranog parkirališnog mjesta – ne otvarati“ na adresu: OPĆINA PUNAT, Novi put 2, 51521 Punat. 
Prijave se podnose najkasnije do 20. srpnja 2017. godine u 15:00 sati bez obzira na način dostaveNepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Natječaji

Natječaj Ministarstva kulture Republike Hrvatske

19.07.2017.

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske objavilo je Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2018. godinu.  Pravo podnošenja programa na temelju Poziva imaju samostalni umjetnici, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, udruge, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost u kulturi, kao i pravne i fizičke osobe za potrebe zaštite i očuvanja kulturnih dobara i arheološke baštine. 

Natječaji

Digitalna multimedijalna karta kulturne baštine otoka Krka.

14.07.2017.

Turistička zajednica otoka Krka je u suradnji s Centrom za industrijsku baštinu pokrenula projekt objedinjavanja kulturno umjetničke baštine otoka Krka i njenu prezentaciju modernim tehnologijama - multimedijalno i interaktivno. Izrađena je digitalna karta koja je 13. srpnja 2017. predstavljena javnosti u Krku. Kako projekt izgleda, provjerite OVDJE

Novosti

BESPLATNA IZRADA WEB STRANICA ZA UDRUGE

05.07.2017.

Svjesna da udruge nemaju sredstava što je u većini slučajeva i jedan od glavnih razloga zašto nemaju web stranicu, tvrtka Exdizajn iz Belišća nudi potpuno besplatnu izradu jednostavne i funkcionalne web stranice za udruge. Sve udruge, posebno one aktivne putem svoje web stranice mogu široj javnosti predstaviti rad svoje udruge, kontakt informacije, privući nove članove i slično.

Udruge

OPĆINA PUNAT, MEĐU ODLIKAŠIMA PRORAČUNSKE TRANSPARENTNOSTI

05.07.2017.

Institut za javne financije (IJF) iz godine u godinu analizira proračunsku transparentnost županija, gradova i općina, a u ovom se radu prikazuju rezultati najnovije analize provedene od studenog 2016. do ožujka 2017.2 Proračunska transparentnost podrazumijeva uvid u potpune, točne, pravovremene i razumljive informacije o proračunu.

Novosti