Veljača 2019

GDPR - ZAŠTITA PRIVATNOSTI

28.02.2019.

Pravo na zaštitu osobnih podataka je temeljno ljudsko pravo. Osobna prava su prava i slobode koje su neposredno vezane za osobu kao pojedinca.

Pravo na zaštitu osobnih podataka je pravo zaštite legitimnih interesa građanina (pojedinca) koje se odnosi na sprječavanje i sankcioniranje zlouporaba osobnih podataka a zajamčeno je međunarodnim i nacionalnim propisima.

Pojedinac (Ispitanik) je fizička osoba čiji se identitet može utvrditi izravno ili neizravno, posebno na osnovi jednog ili više obilježja specifičnih za njegov fizički, psihološki, mentalni, gospodarski, kulturni ili socijalni identitet.

Identitet pojedinca znači njegovu istovjetnost koja se na osnovi oznaka koje ga karakteriziraju (dob, spol, rasa) izdvaja od ostalih građana. Identitet se najčešće utvrđuje uvidom u javne isprave ali se može obaviti i na drugi način. Npr. oznaka fizičke osobe je ime i prezime a njezin se identitet utvrđuje npr. uvidom u osobnu iskaznicu ili putovnicu.

Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na identificiranu fizičku osobu ili fizičku osobu koja se može identificirati.  VIŠE 

Dokumenti

OBAVIJEST O PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

28.02.2019.

Temeljem članka 13. Uredbe (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) - (dalje u tekstu: Uredba), Općina Punat daje OBAVIJEST O PRIKUPLJANJU I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA.

Tekst Obavijesti - U PRILOGU:

Dokumenti

Javni poziv za prikupljanje pisanih prijedloga za izbor sportaša godine otoka Krka za 2018. godinu

27.02.2019.

Na temelju članka 19. Pravilnika o radu Odbora za proglašenje sportaša otoka Krka (KLASA:620-03/16-01/1, URBROJ:2142-02-02/1-16-5), Općina Punat raspisuje JAVNI POZIV za prikupljanje pisanih prijedloga za izbor sportaša godine otoka Krka za 2018. godinu
Predmet ovog Javnog poziva je predlaganje kandidata za sportaša godine otoka Krka za 2018. godinu. Prijedlog iz točke I. mogu dati sve sportske udruge, koje djeluju na otoku Krku i sve jedinice lokalne samouprave otoka Krka. Prijedlozi se dostavljaju s naznakom: 

Natječaji

Javni poziv za iskazivanje interesa za korištenje školske sportske dvorane Osnovne škole „Fran Krsto Frankopan“ Krk, Područne škole Punat

27.02.2019.

Jedinstveni upravni odjel Općine Punat raspisuje JAVNI  POZIV za iskazivanje interesa za korištenje školske sportske dvorane Osnovne škole „Fran Krsto Frankopan“ Krk, Područne škole Punat. Općina Punat poziva sve zainteresirane na iskazivanje interesa za korištenje školske sportske dvorane Osnovne škole „Fran Krsto Frankopan“ Krk, Područne škole Punat za razdoblje od 25. ožujka do 14. lipnja 2019.

Natječaji

E- savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu odluke o najmu stanova/ E-savjetovanje je zaključeno

25.02.2019.

Člankom 51. Zakona o najmu stanova propisano je da su općine i gradovi dužni za svoje stanove propisati uvjete i mjerila za davanje u najam tih stanova, u roku od 6 mjeseci od dana stupanja na snagu zakona.  Općina Punat raspolaže s malo stanova, koje koriste zaštićeni najmoprimci. Za jedan stan stekla se mogućnost davanja u najam, a Općina nema akt kojim su propisani kriteriji i mjerila za davanje stana u najam.

Poziv na dostavu ponuda za dobavu i postavu LED markera u Ulici Obala u Puntu

20.02.2019.

Objavljuje se Poziv na dostavu ponuda za dobavu i postavu LED markera u Ulici Obala u Puntu. Ponude se predaju neposredno na urudžbeni zapisnik naručitelja ili putem pošte preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu naručitelja, u zatvorenoj omotnici na kojoj je naziv i adresa naručitelja te naziv i adresa ponuditelja. Na vanjskom omotu mora biti adresa i oznaka sljedećeg sadržaja: OPĆINA PUNAT, Novi put 2, 51521 Punat - „PONUDA: LED MARKERI“.

Natječaji

E-svjetovanje - prethodno savjetovanju sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za pripremu i provedbu postupka javne nabave „Uređenje dijela faze A1 Centralnog trga u Puntu“

15.02.2019.

Općina Punat priprema provedbu otvorenog postupka javne nabave male vrijednosti „Uređenje dijela faze A1 Centralnog trga u Puntu“.
 
Temeljem članka 198. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine“ broj 120/16) i članka 9. Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi („Narodne novine“, broj 101/17), prije pokretanja postupka javne nabave javni naručitelj provodi analizu tržišta i prethodno savjetovanje u svrhu pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom.

Poziv na dostavu ponuda za izradu potpornih zidova u Rapskoj ulici u Puntu

15.02.2019.

Objavljuje se Poziv za dostavu ponuda za izradu potpornih zidova u Rapskoj ulici u Puntu. Ponude se predaju neposredno na urudžbeni zapisnik naručitelja ili putem pošte preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu naručitelja, u zatvorenoj omotnici na kojoj je naziv i adresa naručitelja te naziv i adresa ponuditelja. Na vanjskom omotu mora biti adresa i oznaka sljedećeg sadržaja: OPĆINA PUNAT, Novi put 2, 51521 Punat - „PONUDA: POTPORNI ZID U RASPSKOJ ULICI“.

Natječaji

Poziv na dostavu ponuda za izradu geodetskih elaborata izvedenog stanja nerazvrstanih cesta u dijelu naselja Punat

15.02.2019.

Objavljuje se Poziv na dostavu ponuda za izradu geodetskih elaborata izvedenog stanja nerazvrstanih cesta u dijelu naselja Punat u svrhu evidentiranja nerazvrstanih cesta prema stvarnom stanju na terenu sa upisom u katastarski plan, katastarski operat i zemljišnu knjigu. Ponudu je potrebno dostaviti u zatvorenoj omotnici s naznakom „PONUDA: Nerazvrstane ceste“, najkasnije do 25. veljače 2019. godine u 12:00 sati, bez obzira na način dostave.

U prilogu se nalaze tekst poziva i popratna dokumentacija:
 

Natječaji

Stranice