Ožujak 2020

OBAVIJEST TVRTKE DIMO-PROMET (DIMNJAČAR) ZA STANOVNIŠTVO OPĆINE PUNAT

19.03.2020.

Novo! Usklađeno s mjerama u cilju zaštite zaraze i širenja koronavirusa u Republici Hrvatskoj: Kako bi ispoštivali mjere sprečavanja širenja korona virusa, a u želji da ne prekinemo poslovanje te vam ostanemo na usluzi, DIMO-PROMET uvodi novi režim rada. Narudžbe se primaju isključivo telefonskim pozivima ili elektronskim putem na dimopromet@gmail.com  ili dimopromet@dimopromet.hr. Do daljnjeg nije dozvoljen ulazak u prostorije "DIMO-PROMET" d.o.o.. Isporuke, odnosno dimnjačarske usluge najavljuje se min 1 dan unaprijed, a obavlja se u roku 24 h od Vašeg tlefonskog kontakta.
Ovisno o razvoju događaja, tj. novih vladinih restrikcijskih mjera obavijestiti ćemo vas o promjenama u poslovanju naše firme.


Obavijesti

SPORTAŠ GODINE OTOKA KRKA - JAVNI POZIV

16.03.2020.

Općina Dobrinj domaćin je dodjele nagrada i priznanja za SPORTAŠA GODINE OTOKA KRKA ZA 2019. GODINU. Objavljuje se Javni poziv za prikupljanje pisanih prijedloga za izbor sportaša godine otoka Krka za 2019. godinu s priležećim obrascima objavljen na web stranicama Općine Dobrinj 12. ožujka 2020. godine. Obavijest o objavi Javnog poziva objavljena je u Novom listu, 12. ožujka 2020. godine.

Obavijesti

"SVJEDOČIM - OBRANA I STRADANJE OPĆINE TOVARNIK U DOMOVINSKOM RATU" - predstavljanje knjige u Puntu

10.03.2020.

Pozivaju se stanovnici općine Punat kao i svi zainteresirani otočani na predstavljanje memorijalne knjige “Svjedočim – obrana i stradanje Općine Tovarnik u Domovinskom ratu”, koje će se održati u četvrtak 12. ožujka 2020. godine u Galeriji Toš u Puntu s početkom u 18:00 sati.

Obavijesti