Travanj 2020

VAŽNE INFORMACIJE VEZANO NA EPIDEMIJU KORONAVIRUSA U REPUBLICI HRVATSKOJ

29.04.2020.

U vezi s popuštanjem dijela mjera usmjerenih na sprječavanje mogućnosti zaraze koronavirusom, od Stožera CZ Primorsko-goranske županije zaprimljena je obavijest sljedećeg sadržaja: Kako dio objekata nije bio u funkciji kroz duže razdoblje postoji potencijalni rizik pojavnosti Legionella u vodovodnim sustavima takvih objekata. Posebno se to odnosi na javne ustanove poput škola, vrtića, bolničkih odjela koji nisu bili u funkciji, sportskih i rekreacijskih objekata, turističkih objekata i drugo.
Stagnacijom vode u vodovodnim sustavima stvaraju se idealni uvjeti za razvoj Legionella, a time i rizik za pojavu legionarske bolesti. 
Stoga se ističe da je potrebno provesti preventivne postupke suzbijanja legionarske bolesti u objektima koji se privremeno nisu koristili, a što minimalno uključuje ispuštanje vode na svim izljevnim mjestima u toplom i hladnom krugu u trajanju najmanje 20 minuta (slavine, tuševi, vodokotlići i slično) za vrijeme dok objekti nisu u funkciji, a sve kako bi se onemogućila stagnacija vode u cijevima, te na taj način smanjio rizik od pojavnosti Legionelle.


Obavijesti

Natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Punat

25.04.2020.

Prodaju se nekretnine u vlasništvu Općine Punat: z.č. 8685/4, oranica površine 175 m2, upisana u zk.ul. 2785 (predmet prodaje je površina od 98m2 sukladno geodetskom situacijskom nacrtu ovlaštenog inženjera geodezije koji se nalazi u privitku ovog Natječaja i objavljen je na internetskoj stranici Općine Punat) i z.č. 8685/7, oranica površine 85 m2, upisana u zk.ul.

Natječaji

Obavijest o radovima na području naselja Punat

21.04.2020.

Radovi na sustavu prikupljanja, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda u Puntu odvijaju se dobrom dinamikom pa su dogovorom Općine Punat i Ponikve voda, umjesto na jesen, već sada započeli radovi u ulici Galija. U planu je i početak radova u ulici R.Boškovića te završetak svih radova u ulici K.Zvonimira. 
Rok dovršenja radova je 15. lipnja 2020., a ako se ne završe svi radovi, ulice će se vratiti u prvobitno stanje te će se radovi nastaviti na jesen nastaviti čime će ujedno ovaj projekt na području naše općine biti dovršen. 

Obavijesti

Natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Punat

18.04.2020.

Objavljuje se natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Punat. Prodaju se nekretnine u vlasništvu Općine Punat: ½ dijela z.č. 3696/179, voćnjak površine 196m2, upisana u zk.ul. 1825 k.o. Punat; z.č. 5087/3, pašnjak površine 672m2, upisana u zk.ul. 3204 k.o. Punat; z.č. 4917, pašnjak površine 263m2, upisana u zk.ul. 1271 k.o.

Natječaji

TEČAJ PRIPREME TRUDNICA ZA POROD I RODITELJSTVO - ONLINE

17.04.2020.

S obzirom na epidemiološku situaciju u kojoj se nalazimo, tečaj za trudnice organizirat će se onlkine, putem aplikacije Skype. Tečaj počinje u ponedjeljak 20.04.2020. te će se održavati po uobičajenom rasporedu - 8 susreta kroz 2 tjedna, ali u prijepodnevnom terminu.
Ovakav način održavanja tečaja najbolje je što se u ovom trenutku može ponuditi kako trudnice u ovoj situaciji ne bi bile zakinute za stručne informacije o trudnoći, porodu i roditeljstvu.
 
Za dodatne informacije slobodno se obratite: Tečaj za trudnice Krk
Dom zdravlja PGŽ

Obavijesti

Stranice