Besplatne radionice i savjetovanje

04.09.2019.
Obavijesti

Riječka razvojna agencija Porin d.o.o., potporna institucija Grada Rijeke Vas poziva na besplatne radionice i savjetovanje u sklopu projekta „Podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina na ruralnom području Primorsko - goranske županije“. Radionice će se održavati u rujnu na 2 lokacije: Krk i Delnice. 
Cilj projekta je podići razinu poduzetničkih znanja i vještina nezaposlenih osoba, poduzetnika i drugih stručnih kadrova uz poseban naglasak na mlade poduzetnike te djelatnosti sa višom razinom dodane vrijednosti edukacijama, radionicama i savjetovanjima namijenjenim s ciljem jačanja konkurentnih sposobnosti poduzetnika i obrtnika, povećanja broja novih poduzeća, povećanja stope preživljavanja poduzeća te rasta i razvoja dionika malog gospodarstva na ruralnom području Primorsko - goranske županije. 
Projekt je financiran sredstvima Primorsko-goranske županije iz „Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017.-2020.“ za razvoj malog gospodarstva u 2018. godini, mjera 3.1.1. „Stjecanje znanja i vještina za nezaposlene osobe, poduzetnike početnike te ostale poduzetnike i stručne kadrove u gospodarstvu“  koji je usmjeren ka poboljšanju društvene i socijalne uključenosti te gospodarskom razvoju, posebice naglašavajući Prioritet 3.1. - prijenos znanja i uključivanje svih skupina u društvo i gospodarstvo. 
Ciljne skupine: mladi (potencijalni poduzetnici i/ili koji su podnijeli zahtjev za korištenje sredstava za poticanje zapošljavanja HZZ-u); poduzetnici malog gospodarstva registrirani u RH sukladno važećem Zakonu o poticanju razvoja malog gospodarstva, nezaposlene osobe evidentirane u HZZ-u; studenti i dr.  
 
Detaljnije o projektu, terminima edukacija te kako se prijaviti možete pronaći OVDJE