Mali korak za čovječanstvo, ali...

Novosti

Svi koji radi ostvarivanja nekog svog prava, rješavanja određenog problema ili da bi predali pismena dolaze u suteren zgrade u kojoj posluje JUO Općine Punat, sigurno se sjećaju neuglednih vrata koja je bilo bolje ne otvarati, jer se u mračnom, skučenom prostoru ispod stepeništa nalazila gomila svega i svačega, no nekako najbliže istini bio bi opis "gomila ničega". Slagali su se tu razni rekviziti još od doba prije rata, skupljali prašinu, trunuli u zaboravu i pretvarali se u prah. Prava interna deponija ili muzej propadljivosti materijalnih dobara u malom.
Istovremeno, prostorija pisarnice - pismohrane koja se nalazi odmah do opisanog prostora, vapila je za prostorom za pohranu gradiva koje obrađuje i "hvatala zrak" do kojega je sve teže bilo doći. 
Mali je korak za čovječanstvo, ali veliki za našu općinu, uspješno priveden kraju projekt uređenja prostorije u suterenu ispod stepeništa u "Arhivu". Kako se već neko vrijeme obavljaju i poslovi sređivanja kompletnog gradiva pohranjenog u pismohrani time je "mali korak za čovječanstvo", za nas postao još i većim.

Kako to danas izgleda, pogledajte u GALERIJI: