JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA JEDNOKRATNU NOVČANU POMOĆ ZA KUPNJU UDŽBENIKA ZA UČENIKE SREDNJIH ŠKOLA S PREBIVALIŠTEM NA PODRUČJU OPĆINE PUNAT

01.09.2020.
Natječaji

Objavljuje se JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA JEDNOKRATNU NOVČANU POMOĆ ZA KUPNJU UDŽBENIKA ZA UČENIKE SREDNJIH ŠKOLA S PREBIVALIŠTEM NA PODRUČJU OPĆINE PUNAT ZA ŠKOLSKU GODINU 2020./2021. 
Pozivaju se svi učenici srednjih škola s prebivalištem na području Općine Punat da podnesu zahtjev za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć za kupnju udžbenika za školsku godinu 2020./2021. u iznosu od 500,00 kuna.
Zahtjev za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć za kupnju udžbenika na propisanom obrascu podnosi učenik odnosno roditelj (za maloljetnog učenika) Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Punat.
Uz ispunjeni zahtjev potrebno je priložiti: presliku osobne iskaznice učenika/ce i potvrdu o redovnom upisu u srednju školu (samo za učenike koji nisu upisani u Srednju školu „Hrvatski kralj Zvonimir“ Krk).
Obrazac zahtjeva nalazi se na službenoj internetskoj stranici Općine Punat, na e-servisu za građane EUMIS  i u prostorijama Općine Punat, a predaje se u pisarnici zaključno do 2. listopada 2020. godine.

Tekst javnog poziva i obrazac - u prilogu: