Novosti

CERTIFIKACIJOM PROIZVODA DO TRŽIŠTA

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Certifikacijom proizvoda do tržišta“ namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima. Bespovratna sredstva dodjeljivat će putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 18. lipnja 2018. od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 30.000.000 kuna.

Prilog: 
Obavijesti

GRADSKO OKO - APLIKACIJA ZA PRIJAVU KOMUNALNIH PROBLEMA

Poštovani mještani Punta i Stare Baške! Općina Punat u suradnji s tvrtkom Ri-Ing Net iz Rijeke pokreće aplikaciju "PUNAT-GRADSKO OKO" te vas poziva na aktivno korištenje iste. Do aplikacije na webu stižete putem prečaca u modulu "ISTAKNUTO" (lijevo na početnoj stranici punat.hr). Za korištenje aplikacije potrebno se registrirati, a potom potvrditi aktivaciju korisničkog računa.

Novosti

Događanja u Puntu - svibanj 2018.

Najavljujemo događanja u Puntu - za svakoga ponešto:

18. svibnja 2018. - u suradnji s JGL Rijeka i Marina Punat Grupom provest će se Eko akcija prikupljanja otpada s prirodnih plaža.
18. svibnja 2018. - Galerija "Toš" u 20:30 - otvorenje izložbe Marina Krstulovića - Izložba ostaje otvorena do 12. lipnja 2018. godine.

Do 27. svibnja 2018. KRK FOOD FEEST: Dani janjetine i sira!
 

Obavijesti

VAŽNO! OBAVIJEST O NOVOJ ODLUCI O IZGLEDU URBANE OPREME I JAVNIH POVRŠINA

Dana 07. svibnja 2018. godine, a po prethodno provedenom E-savjetovanju sa zainteresiranom javnošću, donesena je Odluka  o izgledu urbane opreme i javnih površina na području Općine Punat. Odlukom se definiraju smjernice uređenja i opremanje javnih površina i ostalih površina koje graniče s javnim površinama, a nalaze se u naseljima na području Općine Punat. 

Obavijesti

Stranice