Novosti

JAVNI POZIV ZA UVOĐENJE U VOJNU EVIDENCIJU

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske poziva sve muške osobe, hrvatske državljane rođene 2000. godine i starijih godišta koje do sada nisu uvedene u vojnu evidenciju da se jave u Područni odsjek za poslove obrane prema mjestu prebivališta radi uvođenja u vojnu evidenciju.
Uvođenje u vojnu evidenciju za osobe s prijavljenim prebivalištem na području Primorsko-goranske županije obavljat će se od 15. ožujka do 30. travnja 2018. godine. Sa sobom ponesite osobnu iskaznicu ili domovnicu.

Detaljnije u tekstu Javnog poziva u prilogu!

Prilog: 
Obavijesti

PROSVJED PROTIV IZGRADNJE PLUTAJUĆEG LNG TERMINALA

NOVO - POTPISIVANJE PETICIJE PROTIV PLUTAJUĆEG LNG TERMINALA!
Peticiju protiv plutajućeg LNG terminala u Omišlju možete potpisati na  štandu (Trg zahvalnosti) ili u prostorijama Općine Punat i Turističke zajednice Punat od 9,00-14,00 sati svakoga radnoga dana. U slučaju lošeg vremena, peticija se neće potpisivati na štandu.
Za sve koji nisu u Puntu i na otoku Krku, omogućeno je i online potpisivanje peticije OVDJE

Obavijesti

Poziv na dostavu ponuda za uređenje faze A2 Centralnog trga u Puntu

Objavljuje se Poziv na dostavu ponuda za uređenje faze A2 Centralnog trga u Puntu. Ponude se predaju neposredno na urudžbeni zapisnik naručitelja ili putem pošte preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu naručitelja, u zatvorenoj omotnici na kojoj je naziv i adresa naručitelja te naziv i adresa ponuditelja. Na vanjskom omotu mora biti adresa i oznaka sljedećeg sadržaja: OPĆINA PUNAT, Novi put 2, 51521 Punat - „PONUDA: CENTRALNI TRG“
 

Natječaji

Natječaj za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Punat - Prethodna provjera znanja i sposobnosti

Objavljuje se Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti.  U “Narodnim novinama” broj 12/18 od dana 7. veljače 2018. godine objavljen je natječaj za prijam u službu na neodređeno vrijeme uz probni rad od 3 mjeseca, referenta – prometnog i komunalnog redara u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Punat. Povjerenstvo za provedbu natječaja utvrdilo je da pisanom testiranju mogu pristupiti 2 kandidata čije su prijave pravodobne, uredne i koji ispunjavaju sve formalne uvjete iz natječaja, a koje će se održati: 12.3. (ponedjeljak) 2018.

Natječaji

Stranice