Vodič za vlasnike pasa "Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji"

06.10.2021.
Obavijesti

Povodom Svjetskog dana zaštite životinja predstavljen je vodič za vlasnike pasa „Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji“. 
Radi se o novom  projektu  KRAS-a, radne skupine za zaštitu životinja Primorsko-goranske županije u čijem radu sudjeluju i predstavnici Općine Punat.

Vodič je edukativne i promotivne prirode te na jednom mjestu sadrži najbitnije informacije za vlasnike i šapice koji se nalaze ili planiraju posjetiti Primorsko-goransku županiju.
Saznajte kako prepoznati kada je psu neugodno, kako mu umanjiti stres i pružiti prvu pomoć u kriznim situacijama. Tu je i bonton u kojem ćete pronaći sve što treba znati o suživotu s drugim ljudima i životinjama. Vodič donosi i popis plaža, ideje za šetnje i  kvalitetno provedeno vrijeme u prirodi. Možete pronaći i osnovna pravila za ulazak u RH i putovanje sa šapicom, što ako se Vaš pas izgubi, kao i osnovne informacije o zaštiti životinja. Dodatna vrijednost Vodiča je što promovira naše područje kao pet friendly destinaciju koja se može posjetiti cijele godine.

Izrađen je u interaktivnoj digitalnoj verziji. Klikom na sadržaj možete preskakati na dijelove Vodiča koji Vas zanimaju ili pak uvećati fotografije i uživati u prekrasnim prizorima šapica na našem području.Napravljena je hrvatska i engleska verzija, kako bi se istim mogli služiti i strani gosti.
Vodič je financiran sredstvima Primorsko-goranske županije, a prijevod na engleski jezik sufinancirala je Turistička zajednica Kvarnera.
 
Prelistajte vodič:
       HR: https://www2.pgz.hr/doc/dokumenti/2021/KrasHR/Kras-vodicHR/mobile/index.html
       ENG: https://www2.pgz.hr/doc/dokumenti/2021/KrasHR/Kras-vodic-ENG/mobile/index.html