Obavijesti

DANI MASLINA U PUNTU

Pozivamo sve ljubitelje maslina, maslinarstva i maslinova ulja na DANE MASLINA u Puntu od 20. do 22. listopada 2017. godine. U nastavku PROGRAM MANIFESTACIJE:

Petak, 20.10.

*Trg Zahvalnosti   10-17 h – Sajam domaćih proizvoda
 *Galerija TOŠ      18:00 - Edukacija za maslinare “ Berba i prerada maslina – radovi nakon berbe i prerade” – Milica Sekulić, ing.arg. Unichem Agro d.o.o.
                             19:30 - Otvorenje izložbe fotografija  PD “Obzova”

Subota, 21.10.

Obavijesti

TEČAJ "PRERADA MLIJEKA"

U suradnji sa Savjetodavnom službom u Centru za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ, Stara Sušica, Karolinska cesta 87 održat će se tečaj "Prerada mlijeka" od 16. do 20. listopada 2017. godine koji je namijenjen SVIMA koji žele naučiti nešto više. Polaznicima će po završetku tečaja biti uručen certifikat o završenom tečaju.
Tečaj je BESPLATAN za sve polaznike!

Obavijesti

SAVJETOVANJE POTROŠAČA

Obavještavaju se mještani Punta i Stare Baške, da će se u četvrtak, 12. listopada 2017. godine održati savjetovanje građana u suradnji s Udrugom Potrošački centar, u Maloj sali Narodnog doma u Puntu s početkom u 18:00 sati.
Cilj savjetovanja je informirati širu javnost o aktualnostima u području zaštite potrošača i potaknuti građane da budu aktivniji u ostvarivanju svojih potrošačkih prava.

Pozivaju se mještani Općine Punat na sudjelovanje u što većem broju!

Obavijesti

BESPLATAN PREGLED MADEŽA

Gradsko društvo Crvenog križa Krk u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo PGŽ-a  10.10.2017. i 17.10.2017. između 17:00 i 20:00 sati organizira besplatan preventivni pregled madeža. Akcija će se provesti u prostorijama Ispostave Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije u gradu Krku, u ordinaciji dr. Vanje Tomca (Dom zdravlja Krk).

Obavijesti

OBAVIJEST O ISPLATI „BOŽIĆNICE“

Pozivaju se mještani s prebivalištem na području Općine Punat stariji od 65 godina ili mlađi, ali u mirovini da do 31. listopada 2017. godine u prostorije Općine Punat, NOVI PUT 2, kod službenice Branke Šimonji (prva vrata lijevo) dostave dokumentaciju radi isplate "Božićnice".

U Staroj Baški, prijave će se primati 13. i 20. listopada 2017. godine od 9:00 do 12:00 sati u prostoru "Stare škole".

POTREBNA DOKUMENTACIJA:

Obavijesti

Dan otvorenih vrata u Staroj Sušici

Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije poziva vas na „VII. Dan otvorenih vrata u Staroj Sušici“ ,koji će se održati 27. rujna 2017. godine (srijeda) u 11:00 sati u prostorijama Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije na adresi: Stara Sušica, Karolinska cesta 87.

Dnevni red:
11:00 – Uvodna riječ (Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ)
11:10 – Projekt "Motrenje medenja na području PGŽ" (Udruženje pčelarskih udruga PGŽ)

Obavijesti

Postanite sudac porotnik za mladež Županijskog suda u Rijeci!

Ako ste voljni okušati se na dužnosti suca porotnika za mladež Županijskog suda u Rijeci, svoju prijavu, najkasnije do petka, 29. rujna 2017. u 13,00 sati, dostavite u Pisarnicu Općine Punat.  Sve ostale informacije možete dobiti telefonom na 051 855-691 kod više stručne suradnice Ivane Svetec. Obzirom da aktualnim sucima porotnicima Županijskog suda u Rijeci, ističe četverogodišnji mandat, od Odbora za izbor, imenovanja i dodjelu povelja i priznanja Županijske skupštine Primorsko-goranske županije, zatraženo je da se pokrene postupak imenovanja novih sudaca porotnika.

Prilog: 
Obavijesti

Stranice