Novosti

Događanja u Puntu - lipanj 2017.

Pozivamo Vas da prema vlastitim interesima i mogućnostima popratite događanja u Puntu tijekom mjeseca lipnja:

* četvrtak, 29.06., u Puntu se obilježava blagdan "Petrova". Program pogledajte OVDJE

* Umjetničku izložbu BORISA ROCE u galeriji "Toš" možete pogledati svakim danom od 18:00 do 22:00 h do 05.07.2017.

Otvoren ja javni poziv za Otočnu rožicu 2017. Prijaviti se možete do 09.07. u turističkom uredu. 

Dobro došli!!! 

Obavijesti

JAVNI POZIV ZA DOSTAVU PODATAKA O AZBESTNOM OTPADU

Pozivaju se vlasnici, odnosno korisnici građevina na području Općine Punat u kojima se nalazi azbest da sukladno članku 30. stavku 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrže azbest („Narodne novine“ broj 69/16) dostave podatke o lokacijama, količinama, vrsti i statusu materijala na kojima se nalazi azbest. Vlasnici odnosno korisnici građevina na kojima se nalazi azbest popunjeni Obrazac prijave objekta koji sadrži azbest trebaju najkasnije do 24. srpnja 2017.

Obavijesti

Obavijest fizičkim i pravnim osobama na koje se odnose Odluke o davanju u zakup bez javnog poziva na koje je Ministarstvo poljoprivrede dalo suglasnost

Agencija za poljoprivredno zemljište, objavila je Obavijest fizičkim i pravnim osobama na koje se odnose Odluke o davanju u zakup bez javnog poziva na koje je Ministarstvo poljoprivrede dalo suglasnost, kojom se pozivaju da u roku od 30 dana, odnosno u razdoblju od 16. lipnja 2017. do 16. srpnja 2017. podnesu Agenciji za poljoprivredno zemljište, Zagreb, Ulica grada Vukovara 78., zahtjev za sklapanje ugovora o privremenom korištenju sukladno članku 48. stavku 1.

Obavijesti

Otvorenje Parka skulptura puntarske udruge "Arteco"

Udruga "Arteco" poziva sve ljubitelje prirode i prirodnog na otvorenje galerije na otvorenom "Park skulptura" sutra 7. lipnja 2017. godine u 19:00 sati. Ovogodišnji park skulptura nalazi se u masliniku na lokaciji "Droskulo" na ulazu u grad Krk (preko puta restorana "Panorama").
Posebnost je ove galerije na otvorenom što su za izložene skulpture i cjelokupni ambijent korišteni isključivo odbačeni materijali iz prirode.

Dobro došli!

Prilog: 
Obavijesti

Natječaj za prodaju nekretnine u vlasništvu Općine Punat

Objavljuje se natječaj za prodaju nekretnine u vlasništvu Općine Punat: z.č. 4772/1, pašnjak površine 100 m², upisana u zk.ul. 3204 k.o. Punat. Navedena nekretnina prodaje se po početnoj cijeni od 1.010,00 kn/m². Ponude se dostavljaju u zatvorenoj omotnici s naznakom:
«Ponuda za kupnju nekretnine po natječaju – ne otvarati» na adresu: OPĆINA PUNAT, Novi put 2, 51521 Punat. 

Natječaji

Stranice