LOKALNI IZBORI 2017.

Obavijesti

OSVJEŽENO 28. LIPNJA 2017. GODINE
Općinsko izborno povjerenstvo Općine Punat objavilo je IZVJEŠĆE O VISINI TROŠKOVA LOKALNIH IZBORA ODRŽANIH 21. SVIBNJA 2017. GODINE.

DOKUMENT - U PRILOGU:
 

OSVJEŽENO 31. SVIBNJA 2017. GODINE
Općinsko izborno povjerenstvo Općine Punat objavljuje KONAČNE REZULTATE IZBORA ZA OPĆINSKOG NAČELNIKA OPĆINE PUNAT I ČLANOVE OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE PUNAT.

DOKUMENTI - U PRILOGU:

 

PRIVREMENI REZULTATI LOKALNIH IZBORA 2017.

 

OSVJEŽENO 19. SVIBNJA 2017.
Dežurstvo Općinskog izbornog povjerenstva Općine Punat na adresi Novi put 2, Punat je dana 20. svibnja 2017. (SUBOTA)  godine u vremenu od 9:00 – 16:00 sati. Općinsko izborno povjerenstvo Općine Punat u gore navedenom vremenu moguće je kontaktirati i na broj telefona 051/854-140. Dežurstvo za praćenje elektronske pošte organizrano je istog dana do 24:00 sata.
 

OSVJEŽENO 12. SVIBNJA 2017. 
1. Dežurstvo Općinskog izbornog povjerenstva Općine Punat na adresi Novi put 2, Punat je dana 13. svibnja 2017. godine u vremenu od 9:00 – 16:00 sati. Općinsko izborno povjerenstvo Općine Punat u gore navedenom vremenu moguće je kontaktirati i na broj telefona 051/854-140. Obavijest - U PRILOGU
2. Objavljuje se  Odluka o lokacijama za postavljanje plakata i oglasa za vrijeme predizborne promidžbe u Općini Punat.  Odlukom se utvrđuju lokacije, iznosi naknade, te način i rokovi plaćanja iste, za korištenje javne površine i drugih nekretnina, stvari i uređaja u vlasništvu Općine Punat (u daljnjem tekstu javni prostor) u svrhu postavljanja  plakata i oglasa za vrijeme predizborne promidžbe u Općini Punat. Tekst Odluke - U PRILOGU

Općinsko izborno povjerenstvo Općine Punat biti će dežurno dana 7. svibnja 2017. godine od 9,00 – 11,00 sati u prostorijama Narodnog doma, Novi put 2.

1. Objavljuje se Obavijest o dežurstvu Općinskog izbornog povjerenstva Općine Punat na dan 6. svibnja 2017. godine.
2. Objavljuju se kandidature za izbor općinskog načelnika Općine Punat te kandidacijske liste za izbor članova Općinskog vijeća Općine Punat.
3. Objavljuje se Rješenje o određivanju biračkih mjesta na području Općine Punat.
Dokumenti U PRILOGU: 


Objavljuje se Odluka Općinskog načelnika Općine Punat kojom se regulira korištenje prostora "stare škole" u Staroj Baški u svrhu predizbornih aktivnosti za lokalne izbore. Odluka U PRILOGU:
Objavljuje se PLAKAT o postupku izdavanja potvrde odnosno posebnog uvjerenja iz kaznene evidencije Ministarstva pravosuđa. Ovo je naročito važno za kandidate na lokalnim izborima. Plakat u PRILOGU:
Objavljuju se Objave biračima Ministarstva uprave kao i obavijest biračima na području Primorsko-goranske županije U PRILOGU:
Objavljuje se uredovno vrijeme Općinskog izbornog povjerenstva Općine Punat tijekom postupka kandidiranja. Obavijest o uredovnom vremenu U PRILOGU: