Obavijesti

DJEČJI ZIMSKI GRAD

U nedjelju, 17.12. počinje DJEČJI ZIMSKI GRAD!

Od 16 h ispred Narodnog doma Punat bit će sajam kreativaca ŽVELTE ROŽICE te u 17 h svečano otvaranje  uz premijerni nastup MAŽORETKINJA OTOKA KRKA!

Na festivalu DICA VA PUNTU KANTAJU nastupiti će čak 24 natjecatelja, kreće odmah nakon otvaranja!

Pozivamo Vas na veselo druženje kroz 7 dana raznih događanja! 

Program - u prilogu

Prilog: 
Obavijesti

OBAVIJEST STANOVNICIMA PUNTA I STARE BAŠKE

Sukladno članku 42. stavak 2. Odluke o komunalnom redu Općine Punat („Službene novine Primorsko-goranske županije“, broj 20/08, 25/09 i 6/13) vlasnici odnosno posjednici okućnica i zemljišta (vrt, voćnjak, neizgrađeno građevinsko zemljište i druga slična površina) uz javne površine dužni su brinuti o urednom i estetskom izgledu površina, u suprotnom, isto će učiniti Općina na teret obveznika.

Obavijesti

Badnjak va Puntu

Pozivamo vas da popratite bogati program tradicionalnog Badnjaka va Puntu. Program započinje već ujutro u 8:00 sati potezanjem komoštar, a nastavlja se u blagdanskom raspoloženju bogatom događanjima: mali Božićni sajam, biciklijada, programom KUD-a Punat, postavljanje bora pod morem, zabavni program uz živu glazbu te zdravicom načelnika u 21:00 sat. Program završava uprizorenjem živih jaslica ispred župne crkve u 22:30 sati.
Provedite Badnjak u druženju i dobrom raspoloženju i neka to bude najbolji uvod u radostan Božić ove godine!

Program manifestacije - u prilogu:

Prilog: 
Obavijesti

JAVNI POZIV nositeljima stvarnih prava na nekretninama koje graniče sa zemljištem na kojem je izvedena ŽC 5125; D102 Punat-Stara Baška u k.o. Stara Baška

Županijska uprava za ceste, obavještava nositelje stvarnih prava na nekretninama koje graniče sa zemljištem (u nastavku: nositelji stvarnih prava) na kojem je izvedena županijska cesta ŽC 5125 : D102 - Punat - Stara Baška u k.o. Stara Baška, o započinjanju postupka evidentiranja u katastarski operat i zemljišne knjige.

Obavijesti

Obavijest o potpisivanju Predugovora o kupoprodaji stanova za lokaciju POS – Punat

Pozivamo sve kupce koji su odabrali stanove, na potpisivanje Predugovora o kupoprodaji koje je organizirano kod javne bilježnice gđe. Miljenke Katunar Zrinski, na adresi Trg J. B. Jelačića 1, Krk, u terminu od dana 7. - 12. prosinca 2017. godine,  od  8:00-15:30 sati.

Zadnja promjena na stranici: 7. prosinca 2017. u 06:48 sati.

Obavijesti

Predstavljamo vam: Sklonište za nezbrinute životinje Lič

Stupanjem na snagu Zakona o zaštiti životinja započelo je novo razdoblje odnosa prema životinjama u Republici Hrvatskoj. Naglasak je na humanosti kao i na odgovornom vlasništvu. O nezbrinutim životinjama iz naše Županije, s našeg Otoka i iz naše Općine brine Sklonište za nezbrinute životinje Lič. Sklonište se nalazi na adresi Banovina 1D u Liču kraj Fužina u Gorskom kotaru.

Obavijesti

PRIJAVA DJECE ZA PODJELU POKLON PAKETA

Mole se roditelji djece rođene od 1.12.2011. do 1.11.2017. godine, a koja nisu obuhvaćena predškolskim programima DV "Lastavica" ili DV "Sv. Male Terezije", da izvrše prijavu djeteta za tradicionalnu podjelu poklon paketa do 8. 12.2017. godine.
Djeca se prijavljuju u JUO Općine Punat, kod g-đe Branke Šimonji (prva vrata lijevo). Molimo da djecu prijavljujete osobnim dolaskom, kako biste preuzeli potvrdu kojom ćete podignuti paket!

Obavijest - u prilogu:
 

Obavijesti

IX. DAN OTVORENIH VRATA U STAROJ SUŠICI

Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ poziva sve zainteresirane na IX. Dan otvorenih vrata u Staroj Sušici, koji će se održati 30. studenoga 2017. godine s početkom u 11:00 sati. Na Danu otvorenih vrata prezentirat će se teme vezane za ruralni razvoj namijenjene poljoprivrednicima iz naše Županije. Poziv i Program IX. Dana otvorenih vrata u Staroj Sušici pronaći ćete na stranici Centra, OVDJE.

Obavijesti

Stranice