Obavijesti

JAVNI POZIV ZA UVOĐENJE U VOJNU EVIDENCIJU

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske poziva sve muške osobe, hrvatske državljane rođene 2000. godine i starijih godišta koje do sada nisu uvedene u vojnu evidenciju da se jave u Područni odsjek za poslove obrane prema mjestu prebivališta radi uvođenja u vojnu evidenciju.
Uvođenje u vojnu evidenciju za osobe s prijavljenim prebivalištem na području Primorsko-goranske županije obavljat će se od 15. ožujka do 30. travnja 2018. godine. Sa sobom ponesite osobnu iskaznicu ili domovnicu.

Detaljnije u tekstu Javnog poziva u prilogu!

Prilog: 
Obavijesti

PROSVJED PROTIV IZGRADNJE PLUTAJUĆEG LNG TERMINALA

NOVO - POTPISIVANJE PETICIJE PROTIV PLUTAJUĆEG LNG TERMINALA!
Peticiju protiv plutajućeg LNG terminala u Omišlju možete potpisati na  štandu (Trg zahvalnosti) ili u prostorijama Općine Punat i Turističke zajednice Punat od 9,00-14,00 sati svakoga radnoga dana. U slučaju lošeg vremena, peticija se neće potpisivati na štandu.
Za sve koji nisu u Puntu i na otoku Krku, omogućeno je i online potpisivanje peticije OVDJE

Obavijesti

Obavijest o početku kampanja za promociju ovogodišnjih natječaja iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.

Iz Ministarstva poljoprivrede pristigla je obavijest  o početku kampanje za promociju ovogodišnjih natječaja iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020. za Mjeru 4, 4.1.1. "Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava" te Mjeru 6, po prvi put za tip operacije 6.2.1. "Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti".

Obavijesti

Stranice