Obavijesti

INFO DAN HBOR-A ZA PODUZETNIKE I BUDUĆE PODUZETNIKE

HBOR Područni ured za Primorje i Gorski kotar u suradnji sa LAG Kvarnerski otoci i Udruženjem obrtnika otoka Krka organizira individualne razgovore poduzetnika s voditeljicom Područnog ureda, Vesnom Bartolović Stančić koji će se održati u prostorijama LAG Kvarnerski otoci, Krk, Vršanska 14, u ponedjeljak 19. studenog 2018. godine u vremenu od 10,00 do 14,00 sati. 

Obavijesti

Otok Krk u Velikom ratu 1914.- 1918. Znanstveno- stručni skup povodom stogodišnjice završetka Prvoga svjetskog rata (1918.- 2018.)

Ove će subote, 10. studenog 2018. godine, Općina Punat biti domaćin jednodnevnog simpozija "Otok Krk u Velikom ratu 1914.-1918. godine". Znanstveno-stručni skup organiziran je povodom stote godišnjice završetka I. svjetskog rata. Skup započinje okupljanjem i paljenjem svijeća u "Parku anđela" u 11:00 sati, a svečano otvaranje skupa popraćenog i istoimenom izložbom, upriličit će se u Galeriji "Toš" u 11:30 sati.

Pozivaju se stanovnici Općine Punat, ali i stanovnici otoka Krka, popratiti ovaj zanimljiv znanstveni skup u Puntu!

Obavijesti

Blagdan Svih Svetih - Dan naselja Stara Baška

Svake godine na blagdan Svih Svetih naši Starobašćani i mi zajedno s njima obilježavamo Dan naselja Stara Baška. Ove godine, na blagdan Svih Svetih služit će se Sv. misa u starobašćanskoj mjesnoj crkvi u 11:00 sati. Po završetku mise procesija će krenuti put mjesnog groblja, gdje će se održati obred odrješenja za sve pokojne uz zajedničku molitvu.
Nakon crkvenog dijela slavlja, druženje će se nastaviti u prostoru stare škole uz prigodni domjenak i glazbu.

Čestitamo mještanima Stare Baške njihov Dan i blagdan!

Obavijesti

OBAVIJEST O RADOVIMA

Obavještavamo mještane Punta i Stare Baške da se na potezu od vodospreme do ulaza u "Kanajt" izvode radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže i transportnog voda. Radove izvodi GP "Krk", a rok dovršenja je 1. travnja 2019. godine.
Promet se u dijelu izvođenja radova regulira pomoću semafora.

Molimo za strpljenje i poštivanje prometne signalizacije!

Punat, 26. listopada 2018. u 14:44 sati.

Obavijesti

BOŽIĆ 2018. GODINE OBAVIJEST RODITELJIMA

Općina Punat već tradicionalno i ove godine priprema podjelu poklon paketa za djecu u sklopu obilježavanja blagdana, stoga molimo roditelje DJECE ROĐENE OD 1.12.2012. GODINE DO 1.11.2018. GODINE, A KOJA NISU OBUHVAĆENA PROGRAMIMA VRTIĆA DV „LASTAVICA I DV „SV. MALE TEREZIJE“ - ČASNE da osobno prijave svoju djecu u Jedinstveni upravni odjel Općine Punat najkasnije do 30. studenog 2018. godine.

Detaljnije: PLAKAT U PRILOGU:

Obavijesti

Stranice