Obavijesti

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJEDLOGA ZA DODJELU NAGRADA PGŽ ZA 2017. GODINU

Odbor za izbor, imenovanja i dodjelu povelja i priznanja Primorsko-goranske županije objavio je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrada Primorsko-goranske županije u 2017. godini. Prijedlozi za dodjelu nagrada s obrazloženjem dostavljaju se najkasnije do 15. siječnja 2018. godine, pisanim putem na adresu: PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA, Županijska skupština, Odbor za izbor, imenovanja i dodjelu povelja i priznanja, Adamićeva 10, 51000 Rijeka s naznakom: "PRIJEDLOG ZA DODJELU NAGRADA PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE U 2017.

Obavijesti

SAVJETOVANJE POTROŠAČA

Drugo savjetovanje potrošača u suradnji s Udrugom Potrošački centar, održat će se 16. studenog 2017. godine (ČETVRTAK) u Maloj sali Narodnog doma u Puntu s početkom u 16:00 sati.
Cilj je ovog savjetovanja, informirati širu javnost o aktualnostima u području elektroničkih komunikacija i pomoći potrošačima u ostvarivanju njihovih prava.
Teme savjetovanja potražite u PRILOGU:

Zadnja izmjena 14. studenog 2017. u 08:50 sati.
 

Obavijesti

Jesenska akcija deratizacije i dezinsekcije na području Općine Punat

Iz "Dezinsekcije" d.o.o. Rijeka, obavještavaju stanovništvo da će dana 13. studenog 2017.  započeti s provedbom jesenske sustavne akcije deratizacije i dezinsekcija na području Općine Punat.  Akcija će se provoditi do 17. studenog 2017. godine. U slučaju lošeg vremena radovi će se odgoditi, a stanovništvo ćemo obavijestiti o novom terminu provođenja akcije.

Mole se vlasnici kućnih ljubimaca na pojačan oprez u danima provođenja akcije!
 

Obavijesti

Blagdan Svih Svetih - Dan naselja Stara Baška

Blagdan Svih Svetih u manjem naselju Općine Punat ima posebno značenje. Toga dana, naime Starobašćani slave dan svoje lijepe Stare Baške.

Tradicionalno na blagdan Svih Svetih u istoimenoj župnoj crkvi u Staroj Baški služitt će se Sv. misa s početkom u 10:30 sati, nakon koje slijedi obred odrješenja za sve umrle na mjesnom groblju.
Slavlje se nastavlja prigodnim domjenkom u zgradi stare škole.

Dragi Starobašćani, čestitamo vam vaš dan i blagdan!
 

Obavijesti

DANI MASLINA U PUNTU

Pozivamo sve ljubitelje maslina, maslinarstva i maslinova ulja na DANE MASLINA u Puntu od 20. do 22. listopada 2017. godine. U nastavku PROGRAM MANIFESTACIJE:

Petak, 20.10.

*Trg Zahvalnosti   10-17 h – Sajam domaćih proizvoda
 *Galerija TOŠ      18:00 - Edukacija za maslinare “ Berba i prerada maslina – radovi nakon berbe i prerade” – Milica Sekulić, ing.arg. Unichem Agro d.o.o.
                             19:30 - Otvorenje izložbe fotografija  PD “Obzova”

Subota, 21.10.

Obavijesti

TEČAJ "PRERADA MLIJEKA"

U suradnji sa Savjetodavnom službom u Centru za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ, Stara Sušica, Karolinska cesta 87 održat će se tečaj "Prerada mlijeka" od 16. do 20. listopada 2017. godine koji je namijenjen SVIMA koji žele naučiti nešto više. Polaznicima će po završetku tečaja biti uručen certifikat o završenom tečaju.
Tečaj je BESPLATAN za sve polaznike!

Obavijesti

BESPLATAN PREGLED MADEŽA

Gradsko društvo Crvenog križa Krk u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo PGŽ-a  10.10.2017. i 17.10.2017. između 17:00 i 20:00 sati organizira besplatan preventivni pregled madeža. Akcija će se provesti u prostorijama Ispostave Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije u gradu Krku, u ordinaciji dr. Vanje Tomca (Dom zdravlja Krk).

Obavijesti

Stranice