Obavijesti

Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrada Primorsko-goranske županije u 2020. godini.

20.11.2020.

Primorsko-goranske županije u objavila je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrada u 2020. godini.

Navedeni Javni poziv objavljen je s današnjim danom u Novom listu i na Internet stranici Županije (https://www.pgz.hr/dokumenti/natjecaji/), te se prijedlozi po istome zaprimaju do 29. prosinca 2020. godine.

U prilogu se nalaze detalji javnog poziva:

 

Obavijesti

Javni poziv „Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama“

17.11.2020.

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja putem Europskog fonda za regionalni razvoj od dana 16. studenoga 2020. godine, započinje sa primanjem projektnih prijava na Poziv „Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama“, kao otvoreni postupak u modalitetu privremenog Poziva.

Obavijesti

Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u 2020. godini otočnim poslodavcima za očuvanje radnih mjesta

16.11.2020.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u 2020. godini otočnim poslodavcima za očuvanje radnih mjesta.
 
Javni poziv otvoren je do 24. studenoga 2020.
 
Podnositelji zahtjeva za ostvarivanje prava na potporu male vrijednosti su otočni poslodavci (fizičke osobe–obrtnici i pravne osobe) koji neovisno o svom sjedištu, svoju registriranu djelatnost obavljaju na otocima.
 

Obavijesti

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVE U SVRHU OSTVARIVANJA PRAVA NA BOŽIĆNICU ZA UMIROVLJENIKE I OSOBE STARIJE OD 65 GODINA

22.10.2020.

Objavljen je Javni poziv za podnošenje prijave u svrhu ostvarivanja prava na božićnicu za umirovljenike i osobe starije od 65 godina. 
 
Umirovljenici koji su ostvarili pravo 2019. godine samo ispunjuju obrazac, dok oni koji se prijavljuju prvi put uz ispunjeni obrazac moraju dostaviti: presliku osobne iskaznice (obostrano), odrezak od mirovine ili potvrdu banke ili HZMO o isplati mirovine za prethodni mjesec te presliku kartice računa s podatkom o IBAN-u. 

Obavijesti

OBAVIJEST RODITELJIMA - BOŽIĆ 2020. GODINE

21.10.2020.

Općina Punat već tradicionalno i ove godine priprema podjelu poklon paketa za djecu u sklopu obilježavanja nadolazećih blagdana, stoga molimo roditelje DJECE ROĐENE OD 1.12.2014. GODINE DO 1.11.2020. GODINE, KOJA NISU OBUHVAĆENA PROGRAMIMA VRTIĆA DV „KATARINA FRANKOPAN“ - PODRUČNOG VRTIĆA PUNAT I DV „SV. MALE TEREZIJE“ - KOD ČASNIH SESTARA da osobno prijave svoju djecu Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Punat najkasnije do 20. studenog 2020. godine.

VAŽNO!

Obavijesti

Stranice