Obavijesti

JAVNI POZIV ZA UVOĐENJE U VOJNU EVIDENCIJU

Na temelju odredbi čl. 21. Zakona o obrani ("Narodne novine" br. 73/13) pozivaju se sve muške osobe, hrvatski državljani rođeni 2001. i starijih godišta koji do sada nisu uvedeni u vojnu evidenciju, da se jave u Područni odsjek za poslove obrane prema mjestu prebivališta radi uvođenja u vojnu evidenciju. Osobe 2001. godišta koje su na kućnu adresu primile poziv, javljaju se u vrijeme i mjesto navedeno u pozivu.

Javni poziv - U PRILOGU:

Prilog: 
Obavijesti

Proljetna akcija provođenja DDD mjera na području Općine Punat

Obaviještavamo mještane Punta i Stare Baške da će Dezinsekcija d.o.o. Rijeka od sljedećeg tjedna započeti s provođenjem proljetne akcije DD mjera na području Općine Punat. Obavijesti i uputstva za mještane bit će oglašene na oglasnim pločama te vas molimo da se istih pridržavate.

Obavijest o početku akcije - U PRILOGU:

Prilog: 
Obavijesti

OBJAVLJEN PRORAČUN U MALOM (PRORAČUN ZA GRAĐANE) ZA 2019. GODINU

Dragi mještani Punta i Stare Baške, objavljena je E-brošura "Proračun u malom za 2019. godinu".  Proračun u malom sažetak je Proračuna Općine Punat koji je pripremljen kako bi mještanima prikazao osnovne informacije o prihodima i rashodima, odnosno gdje će se i na koji način trošiti novac Općine Punat u 2019. godini.
Posebno napominjemo da je na kraju brošure UPITNIK pomoću kojega se svi možete uključiti u planiranje proračuna za 2020. godinu svojim obrazloženim prijedlozima i komentarima. 

Obavijesti

Sanacija kvarova podzemnih kablova javne rasvjete u naselju Stara Baška

U srijedu 06.02.2019.godine od 8:00 sati započinju radovi sanacije kvarova podzemnih kabela javne rasvjete u Staroj Baški. U nekim periodima biti će otežano prometovanje na ulazu u Staru Bašku te kod crkve.
Radovi će prema procjeni komunalnog društva Ponikve eko otok Krk d.o.o. trajati 3-4 dana ovisno o vremenskim prilikama. 
Mole se mještani za razumijevanje i poštivanje prometne signalizacije!

Obavijesti

NOVO!! AKTIVIRANA E-OGLASNA PLOČA ZA GRAĐANE

Sve posjetitelje i korisnike naše web stranice, obavještavamo da je 1. veljače 2019. godine pokrenut i E-servis "OGLASNA PLOČA".  Modul oglasne ploče služi Vam kako biste bez dolaska u zgradu JUO Općine Punat mogli vidjeti što se nalazi oglašeno na oglasnoj ploči u holu. Također, putem ovog servisa obavještavat ćemo vas i o događanjima i svemu što bi vam moglo biti zanimljivo i korisno.

Obavijesti

Stranice