Obavijesti

Obilježavanje 101. Godišnjice završetka Prvoga svjetskog rata u Puntu

08.11.2019.

Udruga antifašističkih boraca i antifašista otoka Krka poziva vas na obilježavanje 101. Godišnjice završetka Prvoga svjetskog rata (11. 11. 1918. - 11. 11. 2019.), koje će se održati 11. studenoga 2019. godine (ponedjeljak) u Puntu,  kod spomenika Anđelu s početkom u 14:00 sati.
 

Prilog: 
Obavijesti

Čestitamo stanovnicima Stare Baške blagdan Svih Svetih, Dan naselja Stara Baška!

30.10.2019.

Od davnina je u naselju Stara Baška, blagdan Svih Svetih dočekivan s osobitim uzbuđenjem i veseljem kojega donose susreti. Naselje, udaljeno, a u neka prošla vremena i izolirano zbog loše cestovne infrastrukture nije bez razloga poznato i pod imenom "Kraj". Svaki dolazak prijatelja, rodbine, iseljene djece, unučadi... dočekivao se stoga s radošću. Blagdan Svih Svetih kada naselje Stara Baška slavi svoj dan upisuje se tako kroz povijest kao dan susreta, druženja i pjesme. Blagdan Svih Svetih je specifičan jer slaveći njega, susrećemo se i sa svima onima koji više nisu s nama.

Obavijesti

KAKO ŽELIMO DA NAS GENERACIJE PAMTE? - POZIV NA UKLJUČENJE U KREIRANJE PRVE CIVILNE ZBIRKE MUZEJSKIH PREDMETA U HRVATSKOJ

25.10.2019.

Iz Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka  javili su se s vrijednom inicijativom. Pozivaju građane da se uključe u kreiranje prve Civilne zbirke muzejskih predmeta u Hrvatskoj koja se formira upravo na području naše Primorsko-goranske županije.
 
Naime, predmeti prikupljeni u muzejima čuvaju sjećanja naše zajednice, kreiraju priče čitavog društva. Odgovornost odabira što je vrijedno čuvanja za budućnost do sada je ležala isključivo na muzejima. No, ovom inicijativom i građane Primorsko-goranske županije želi se učiniti dijelom tog procesa.

Obavijesti

OBAVIJEST RODITELJIMA - BOŽIĆ 2019.

16.10.2019.

Općina Punat već tradicionalno i ove godine priprema podjelu poklon paketa za djecu u sklopu obilježavanja nadolazećih blagdana, stoga molimo roditelje DJECE ROĐENE OD 1.12.2013. GODINE DO 1.11.2019. GODINE, KOJA NISU OBUHVAĆENA PROGRAMIMA VRTIĆA DV „KATARINA FRANKOPAN“ - PODRUČNOG VRTIĆA U PUNTU I DV „SV. MALE TEREZIJE“ - KOD ČASNIH SESTARA da osobno prijave svoju djecu u Jedinstveni upravni odjel Općine Punat najkasnije do 22. studenog 2019. godine.
 

Obavijesti

Savjetovanje o Nacrtu prijedloga Pravilnika o načinu provođenja mjera i aktivnosti Programa „Hrvatski otočni proizvod“

15.10.2019.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije poziva zainteresiranu javnost da se uključi u javnu raspravu o nacrtu prijedloga Pravilnika o načinu provođenja mjera i aktivnosti Programa „Hrvatski otočni proizvod“. Sukladno odredbama propisanim Zakonom o otocima („Narodne novine“ broj 116/2018) koji je stupio na snagu 29. prosinca 2018. godine, ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije donosi Pravilnik o načinu provođenja mjera i aktivnosti Programa „Hrvatski otočni proizvod“.

Obavijesti

RADOVI NA CESTI!

16.09.2019.

Danas, 16.9.2019. godine započinju radovi na rekonstrukciji vodovoda između ulaza u Marinu Punat do hotela Kanajt. Promet će se regulirati semaforima pa sve mještane i posjetitelje molimo za strpljenje i oprez u prometu te poštivanje prometne signalizacije.
Rok završetka radova planiran je 30.11.2019.

Obavijesti

Stranice