Kolovoz 2021

E-savjetovanje sa zainteresiranom javnošću - Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o ostvarivanju prava na novčanu pomoć za novorođeno dijete - Savjetovanje je zatvoreno

31.08.2021.

Temeljem čl. 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN br. 25/13 i 85/15)  tijela državne uprave, druga državna tijela, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave i pravne osobe s javnim ovlastima dužne su provoditi savjetovanje s javnošću pri donošenju zakona i podzakonskih propisa, a pri donošenju općih akata odnosno drugih strateških ili planskih dokumenta kad se njima utječe na interese građana i pravnih osoba. 

Javni poziv za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć za kupnju udžbenika za učenike srednjih škola s prebivalištem na području općine Punat za školsku godinu 2021./2022.

31.08.2021.

Objavljen je Javni poziv za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć za kupnju udžbenika za učenike srednjih škola s prebivalištem na području općine Punat za školsku godinu 2021./2022.
 
Pozivaju se svi učenici srednjih škola s prebivalištem na području Općine Punat da podnesu zahtjev za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć za kupnju udžbenika za školsku godinu 2021./2022. u iznosu od 500,00 kuna.
 

Obavijesti

POZIV NA RADIONICU

30.08.2021.

Najava natječaja za provedbu za tip operacije 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” čija je svrha pomoći malim poljoprivrednim gospodarstvima u njihovu prijelazu na tržišno orijentiranu proizvodnju, održivom razvoju, uključenje članova gospodarstva u rad na poljoprivrednom gospodarstvu i zaradu dovoljno prihoda za dostojanstven život za ostanak na ruralnom području čime se pridonosi smanjenju nezaposlenosti na ruralnom području.
Visina potpore je 15000,00 € u protuvrijednosti HRK

Natječaji

Međunarodni dan životinja bez doma

19.08.2021.

U subotu, 21. kolovoza obilježava se Međunarodni dan životinja bez doma u više od 50 država svijeta na 6 kontinenata s ciljem osvještavanja javnosti o važnosti odgovornog skrbništva, provođenja kastracije pasa i mačaka te udomljavanja umjesto kupnje životinja.
Općina Punat već duži niz godina potiče sterilizaciju i kastraciju mačaka s područja Općine, a što je samo u razdoblju od 2019. godine do danas rezultiralo sa 181 sterilizacijom/kastracijom mačaka koje je financirala Općina Punat.

Novosti

JAVNI POZIV za podnošenje inicijativa za pokretanje postupka izrade kao i izmjena i dopuna prostornih planova na području Općine Punat

17.08.2021.

Pozivaju se zainteresirane fizičke i pravne osobe da podnesu inicijative u obliku prijedloga te tako sudjeluju u pokretanju postupka izrade, kao i izmjena i dopuna prostornih planova na području Općine Punat (PPUOP i UPU-a) u svrhu unaprjeđenja kvalitete života i omogućavanju rasta i razvoja gospodarstva.
Sve zaprimljene inicijative će se razmotriti te nakon provedbe stručne analize utvrditi njihova osnovanost radi pokretanja postupka izrade, kao i izmjena i dopuna prostornih planova.

Prilog: 
Obavijesti

Nova Odluka o uvođenju nužnih epidemioloških mjera

13.08.2021.

Na temelju članka 47. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, članka 18. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, članka 5. Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti te članka 22.a Zakona o sustavu civilne zaštite, Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, 23. srpnja 2021. godine, donio je 

Obavijesti

Postanite sudac porotnik za mladež Županijskog suda u Rijeci!

12.08.2021.

Voljni ste se okušati se na dužnosti suca porotnika za mladež Županijskog suda u Rijeci? Svoju prijavu, najkasnije do ponedjeljka, 30. kolovoza 2021. godine u 13,00 sati, dostavite u Pisarnicu Općine Punat.  Sve ostale informacije možete dobiti telefonom na 855-691 kod savjetnice za imovinsko pravne i opće poslove Nataše Kleković.

Prilog: 
Obavijesti

Stranice