Srpanj 2020

Poziv na dostavu ponuda za pružanje usluga izrade projektne dokumentacije za ishođenje lokacijske dozvole za izgradnju ostale ulice 49 s parkiralištem i kolno pješačkog prilaza 28 u Puntu

27.07.2020.

Predmet Poziva na dostavu ponuda je pružanje usluga izrade projektne dokumentacije za ishođenje lokacijske dozvole za izgradnju ostale ulice 49 (s parkiralištem) i kolno pješačkog prilaza 28 u Puntu, ukupne dužine cca 325m' (izvod iz UPU-a u privitku). Ponude se predaju neposredno na urudžbeni zapisnik naručitelja ili putem pošte preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu naručitelja, u zatvorenoj omotnici na kojoj je naziv i adresa naručitelja te naziv i adresa ponuditelja.

Natječaji

JAVNI NATJEČAJ ZA ZAKUP GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U VLASNIŠTVU OPĆINE PUNAT

26.07.2020.

Raspisan je javni natječaj za zakup građevinskog zemljišta u vlasništvu Općine Punat. Obavijest o raspisanom natječaju objavljena je u "Novom listu" 26. srpnja 2020. godine. Ponude se dostavljaju u zatvorenoj omotnici s naznakom: «Ponuda za zakup građevinskog zemljišta po natječaju – ne otvarati» na adresu: OPĆINA PUNAT,  Novi put 2, 51521 Punat. 

Natječaji

Javni poziv za iskazivanje interesa za korištenje školske sportske dvorane Osnovne škole “Fran Krsto Frankopan” Krk, Područne škole Punat

15.07.2020.

Općina Punat poziva sve zainteresirane na iskazivanje interesa za korištenje Školske sportske dvorane Osnovne škole „Fran Krsto Frankopan“ Krk, Područne škole Punat (u daljnjem tekstu: dvorana) za razdoblje od 7. rujna 2020. godine do 18. lipnja 2021. godine.  
Javiti se mogu svi zainteresirani klubovi i udruge, kao i ostale zainteresirane organizacije te grupe građana, koje na bilo koji način okupljaju mještane s područja Općine Punat.
 

Natječaji

Stranice